• Reset filters
Filters

Resultaat 1–20 van de 266 resultaten wordt getoond

logo ansell werkhandschoenen

Ansell handschoenen kopen? Zoek dan niet verder! Bij Pluswerkhandschoenen vind je namelijk het volledige assortiment werkhandschoenen van het merk Ansell. Bekijk snel ons aanbod!

Over het merk Ansell

Ansell is een internationaal dat bedrijf dat hoogwaardige beschermingshandschoenen voor verschillende doeleinden produceert. Het bedrijf bestaat al sinds 1900 en heeft dus jarenlange ervaring op het gebied van vernieuwende en innoverende handschoenen. Wat Ansell onderscheidt van andere bedrijven in de werkhandschoenen branche, is dat zij nummer 1 zijn in het produceren van werkhandschoenen voor industriële en medische toepassingen.

Veilige Ansell handschoenen

De werkhandschoenen van Ansell bieden gebruikers de juiste veiligheid. De handschoenen die Ansell produceert zijn gevoerde, gecoate en gebreide werkhandschoenen. Om deze reden bieden ze bescherming tegen snijwonden, chemicaliën en allerlei andere gevaren waarmee werknemers in aanraking komen. Wanneer een medewerker de juiste bescherming krijgt door het dragen van veiligheidshandschoenen zal dit zich omzetten tot het verhogen van de productiviteit.

Ansell handschoenen kopen?

Heeft u een keuze kunnen maken uit één van onze werkhandschoenen van het merk Ansell? Bestel deze dan nu voordelig in onze webshop! Alle werkhandschoenen in ons assortiment worden aangeboden voor de scherpste prijzen. Dus je profiteert altijd bij ons! Plaatst nu je bestelling vóór 16:00 dan wordt deze morgen al thuisbezorgd. Heb je nog vragen? Neem gerust eens contact met ons op!