showa handschoenen logo

Showa handschoenen

Showa handschoenen kopen? Dan ben je bij Pluswerkhandschoenen aan het juiste adres. Showa is wereldwijd marktleider als het gaat om het ontwerpen en produceren van veilige werkhandschoenen. Het merk heeft alle aspecten van het innoveren van zowel huishoudelijke als industriële handschoenen allemaal in eigen huis. Door fors te investeren in onderzoek en productontwikkeling is deze onderneming samen met ontwerpers, ingenieurs en klantbehoeften er toe in staat werkhandschoenen te ontwerpen die een uniek draagcomfort hebben. Om deze redenen onderscheid Showa zichzelf van andere merken en is daarom ook uitgegroeid tot een kwalitatief wereldmerk.

Goed beschermd met handschoenen van Showa

Showa heeft voor elke sector een specifieke werkhandschoen ontworpen. Alle modellen zijn onderverdeeld in 7 productfamilies, namelijk: algemeen gebruik en chemische bescherming. Deze categorieën worden gebaseerd op 3 factoren: werkomgeving, uitvoerende handelingen en vereiste bescherming. Doordat het merk hun handschoenen ontwerpen aan de hand van deze aspecten is het mogelijk om voor elke branche de juiste werkhandschoen te maken. Naast innovatie en kwaliteit, bieden de handschoenen ook bescherming voor de gebruiker. Doordat de gebruikers van de handschoenen goed beschermd zijn zal dit zich eigen omzetten in een hogere productiviteit. Alle werkhandschoen voldoen ten slotte ook aan de benodigde veiligheidsvoorwaarden en zijn ISO gecertificeerd.

Showa handschoenen kopen?

Heb je een keuze kunnen maken uit één van onze handschoenen van het merk Showa? Bestel deze dan gemakkelijk en voordelig in onze webshop. U hoeft alleen de juiste maat te kiezen, zodat u de bestelling kunt afronden. Deze wordt vervolgens binnen 1 tot 3 werkdagen thuisbezorgd. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!