oxxa handschoenen

OXXA handschoenen zijn al meer dan 25 jaar een begrip in de wereld van handbescherming. Door deze jarenlange ervaring is Oxxa Safety er toe in staat diverse handschoenen te produceren die voor verschillende soorten doeleinden te gebruiken zijn. Segmenten als Bouw, Staalindustrie en Steigerbouw zijn allemaal voorbeelden waar de werkhandschoenen van Oxxa voor te gebruiken zijn. Handschoenen zijn van essentieel belang wanneer het gaat om het dragen van een veilige werkuitrusting. Door het dragen van de juiste werkhandschoen is de veiligheid van de persoon die de handschoenen draagt gewaarborgd, maar zal de productiviteit op de werkvloer ook nog eens verhoogd worden. Om deze reden hebben alle werkhandschoenen van Oxxa een zeer goeie pasvorm, grip en vingergevoeligheid.

OXXA Safety werkhandschoenen

Oxxa is een bedrijf dat zich er van bewust is dat het dragen van veilige werkhandschoenen van essentieel belang is voor verschillende soorten arbeidsomstandigheden. Oxxa ontwikkelt om deze reden allerlei varianten werkhandschoenen die van hoge kwaliteit zijn en ook de juiste draagcomfort bieden. De werkhandschoenen worden geproduceerd op basis van 4 kernwaarden: Veilig, Comfortabel, Efficiënt en Representatief. Om er voor te zorgen dat alle handschoenen van Oxxa veiligheid bieden voor iedere gebruiker zijn de handschoenen allemaal gekeurd volgens de veiligheidsnormen EN388; en waar nodig ook uitgebreid met de EN511 norm.

EN388 – Deze norm staat voor ‘’beschermende handschoenen tegen mechanische gevaren’’. De handschoenen die deze veiligheidsnorm dragen zijn geschikt voor gevaren als schuren, snijden en scheuren.

EN511– Deze norm staat voor bescherming tegen kou. Sommige werkhandschoenen van Oxxa zijn uitgebreid met deze norm en zijn hierdoor geschikt voor werken in temperaturen tot -50 graden.

OXXA handschoenen kopen?

Bij Pluswerkhandschoenen zijn we officieel verkoper van Oxxa handschoenen. De werkhandschoenen van Oxxa zijn daarom, voordelig bij ons te bestellen en bovendien snel leverbaar. Dit is prettig wanneer u de handschoenen op korte termijn nodig heeft. Ook profiteert u bij Pluswerkhandschoenen van voordelige staffelkorting. Als u de handschoenen veel gebruikt of misschien nodig heeft voor uw werknemers is het dus verstandig om deze in grotere hoeveelheid te bestelling. Zo bespaard u veel geld. Wilt u nog meer informatie over de Oxxa handschoenen of het bestellen ervan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.