• Reset filters
Filters
 • Towa Active Grip Advance 581
  Bestellen

  3.283.96 incl. BTW

 • Towa: ActivGrip Lite 397
  Bestellen

  3.72 3.424.13 incl. BTW

  -8%

Toont alle 2 resultaten

Towa handschoenen kopen? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Bij Pluswerkhandschoenen vind je namelijk het grootste assortiment werkhandschoenen van het merk Towa. Wij zijn al jarenlang specialist in het aanbieden van werkhandschoenen, werkkleding en diverse PBM. Bekijk snel ons assortiment!

Over het merk TOWA

TOWA is een bedrijf afkomstig uit Japan dat sinds 1947  een creatieve en innovatieve producent van werkhandschoenen is. Dit zorgt ervoor dat zij handschoenen aanbieden die duurzaam en comfortabel zijn. Door de ervaring die ze hebben op gedaan heeft TOWA een geavanceerde coating technologie ontwikkeld. Deze coating zorgt voor een uitstekende mix van grip, veiligheid en comfort.

Veiligheidshandschoenen van TOWA

Door de ervaring die TOWA heeft opgedaan is het TOWA gelukt om als eerste Japans werkhandschoenen fabrikant het keurmerk ISO 9002 te krijgen in 1999. Later in 2002 behaalde TOWA ook het ISO9001 keurmerk.

Voldoet aan de NEN-normen

Veilig werken is vandaag de dag heel belangrijk. Veiligheid voor medewerkers is voor Pluswerkhandschoenen.nl daarom ook prioriteit nummer één. Onze Towa handschoenen zijn goedgekeurde handschoenen en voldoen allemaal aan de NEN veiligheidsnormen. NEN is de afkorting van Nederlandse Norm. Dit is een Nederlands instituut die de veiligheid van producten, diensten en processen handhaaft. Kies daarom voor goed passende handschoenen die afgestemd zijn voor het juiste doeleinde.

Towa handschoenen kopen?

Wil je Towa handschoenen kopen die veiligheid en comfort bieden tijdens werkzaamheden? Dan ben je bij Pluswerkhandschoenen.nl aan het juiste adres. Onze goedkope veiligheidshandschoenen zijn comfortabel in gebruik, duurzaam en bieden vooral veiligheid voor jouw handen. Al jarenlang zijn wij expert in het aanbieden van deze veiligheidshandschoenen. Ook zijn wij de goedkoopste leverancier van werkhandschoenen in Nederland. Onze producten worden aangeboden in een ruim assortiment. Dit betekent dat voor elke variant van werkzaamheden wel een geschikte werkhandschoen beschikbaar is. Je koopt voordelig en snel bij Pluswerkhandschoenen. Naast de scherp geprijsde handschoenen bieden wij ook korting aan wanneer je grote eenheden koopt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!