• Reset filters
Filters

Resultaat 1–20 van de 29 resultaten wordt getoond

HBV handschoenen hebben we bij Pluswerkhandschoenenl voor diverse soorten werkzaamheden. HBV handschoenen zijn een standaard onderdeel van de werkkleding en heb je nodig voor bescherming van handen en de huid. Montage werkzaamheden, logistieke werkzaamheden of vochtige werkzaamheden zijn voorbeelden hiervan. Deze handschoenen bieden bescherming tegen splinters, kou, natheid en alle andere vormen waar u beschermt tegen wilt zijn tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. U koopt voordelig en snel bij Pluswerkhandschoenen. Naast de scherp geprijsde handschoenen bieden wij ook korting aan wanneer u grote eenheden koopt. De zogeheten staffelkorting is bij Pluswerkhandschoenen.nl het voordeligst.

HBV handschoenen volgens NEN Normen

Veilig werken is vandaag de dag heel belangrijk. Veiligheid voor medewerkers is voor Pluswerkhandschoenen.nl daarom ook prioriteit nummer één. Onze werkhandschoenen zijn goedgekeurde handschoenen en voldoen allemaal aan de NEN veiligheidsnormen. NEN is de afkorting van Nederlandse Norm. Dit is een Nederlands instituut die de veiligheid van producten, diensten en processen handhaaft. Kies daarom voor goed passende handschoenen die afgestemd zijn voor de juiste werkzaamheden.

HBV handschoenen kopen?

Heb je een keuze kunnen maken uit één van onze HBV handschoenen? Bestel deze dan eenvoudig, snel én voordelig in onze webshop! Alle bestellingen vóór 16:00 worden direct verwerkt, zodat je deze snel thuis hebt. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. We adviseren je graag!