Verzending & bezorging

Informatie over verzendingen

Alle producten die wij aanbieden hebben wij op voorraad en worden geleverd via DPD. Hierdoor kunnen wij dan ook een zeer snelle levering binnen Nederland mogelijk maken. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, is dan ook de volgende dag thuis en levering op zaterdag! (Onder voorbehoud).

Heel soms kan het voorkomen dat een product niet voorradig is, wij zullen u dan direct informeren wanneer het product wel geleverd wordt. En zodra uw bestelling dan verstuurd is, zullen we u hierover wederom informeren.

En door een unieke samenwerking met DPD kunt u uw bestelling ook nog eens stap voor stap volgen. Indien u niet thuis bent biedt zal het pakket opnieuw worden aangeboden aan uw adres of het dichtstbijzijnde DPD Pickup Parcelshop.

Gratis verzending?

Bij Pluswerkhandschoenen staat de klant altijd voorop, en om onze klanten altijd de beste deal te kunnen geven wordt elke bestelling boven de € 150,00 gratis verzonden.

Kosten van een pakketzending?

De producten worden altijd verzonden per pakket. Onze prijzen zijn altijd exclusief BTW en verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 9,95 en in het buitenland is dit afhankelijk van het land.

Bezorging op zaterdag?

Om onze klanten optimaal van dienst te zijn bezorgen wij onze producten ook op zaterdag!

Bezorging bij DPD Pickup Parcelshop?

Om onze klanten optimaal van dienst te zijn bezorgen wij onze producten ook bij een DPD Pickup Parcelshop bij u in de buurt, u kunt bij het bestellen kiezen voor “ophalen bij Pickup Point” en dan kunt u een Pickup Point bij u in de buurt selecteren.

Levertijd bij vooruitbetaling

Als u bij uw bestelling kiest voor vooruitbetaling met internetbankieren, houd dan rekening met een overboektijd van één tot drie werkdagen. Zodra uw betaling is ontvangen ontvangt u per e-mail bericht en wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd.

Bezorging op een ander adres?

Het is ook mogelijk dat u een bestelling op een ander adres dan het factuuradres laat bezorgen. Bij het bestelplatform kunt u dit aangeven.