R

Ruim aanbod werkhandschoenen

Snel en makkelijk bestellen

Goedkoopste van Nederland

Boven de €150,- gratis verzending

ATG

Toont alle 2 resultaten

  • ATG MaxiFlex Endurance 34-844 handschoen

    6.01 incl. btw
  • Maxiflex Ultimate Adapt 42-874 handschoen ATG

    3.75 incl. btw

logo atg handschoenen

ATG handschoenen kopen? Dan hoef je niet verder te zoeken! Bij Pluswerkhandschoenen vind je het grootste assortiment werkhandschoenen van het merk ATG. Bekijk snel ons assortiment!

Over het merk ATG

ATG Gloves is een bedrijf dat werkhandschoen ontwerpt en produceert met de hoogste kwaliteit. ATG vindt het belangrijk dat het verbeteren van prestaties steeds opnieuw verbeterd moet worden. Om deze reden bieden zij producten aan met eenvoud. Deze eenvoud houdt in dat zij 4 merken (MaxiFlex, MaxiCut, Maxidry, MaxiChem) aanbieden die geen irritaties opleveren aan de huid, zeer comfortabel zijn en duurzaam voor het milieu zijn. Elke stap in het productieproces wordt door ATG geobserveerd waardoor de werkhandschoenen altijd veilig en consistent zijn.

ATG Handschoenen in diverse soorten

Maxi Flex – De handschoenen van Maxi Flex zijn speciaal ontworpen voor het werken in droge omgevingen. Deze luchtdoorlatende handschoen is ook dankzij zijn comfort en duurzaamheid uitermate geschikt.

Maxi Cut – Deze werkhandschoenen zijn ontworpen om te gebruiken in omgevingen met snijtoepassingen.

Maxi Dry – De werkhandschoenen met de merknaam Maxi Dry bieden bescherming tijdens het werken in vochtige en olieachtige omgevingen. De handschoenen bieden bescherming en grip tijdens elke handeling en waarborgen de prestaties.

Maxi Chem – De werkhandschoenen van MaxiChem zijn gemaakt voor het werken in chemische omgevingen. De huid wordt op deze manier optimaal beschermd tegen chemicaliën.