Bull Grip werkhandschoenen

Veiligheid op de werkvloer is een belangrijk begrip. Het merk Bull-Grip is een bedrijf die dit heel serieus neemt en heeft daarom diverse soorten werkhandschoenen. Wat Bull Grip een goeie werkhandschoen maakt is de flexibiliteit en comfortabele pasvorm. Deze werkhandschoenen zijn erg populair en worden bijvoorbeeld veel gedragen door hoveniers, stratenmakers.

Bull-Grip beschermende werkhandschoenen volgens NEN Normen

Veilig werken is vandaag de dag heel belangrijk. Veiligheid voor medewerkers is voor Pluswerkhandschoenen.nl daarom ook prioriteit nummer één. Onze werkhandschoenen zijn goedgekeurde handschoenen en voldoen allemaal aan de NEN veiligheidsnormen. NEN is de afkorting van Nederlandse Norm. Dit is een Nederlands instituut die de veiligheid van producten, diensten en processen handhaaft. Kies daarom voor goed passende handschoenen die afgestemd zijn voor het juiste doeleinde.

Werkhandschoenen gemakkelijk online bestellen bij Pluswerkhandschoenen.nl

Bij Pluswerkhandschoenen,nl hebben we een ruim aanbod in Bull Grip werkhandschoenen.Profiteer van onze goedkope prijzen en staffelkorting. De werkhandschoenen zijn gemakkelijk en snel te bestellen. Wanneer uw een aankoop doet van boven de €75,- profiteert u van gratis verzending naar elk adres in Nederland.