M-Safe handschoenen

De M-Safe handschoenen zijn een onderdeel van Majestic. Majestic is een bedrijf die producten maakt die voorzien in het werken onder veilige omstandigheden. Werken onder veilige omstandigheden zijn voor zowel het bedrijfsleven als prive gebruik heel belangrijk. Majestic weet dat als geen ander en produceert dan ook veilige werkhandschoenen aan van top kwaliteit. In dertig jaar tijd is Majestic uitgegroeid tot een toonaangevende groothandel van persoonlijke beschermingsmiddelen en in het bijzonder werkhandschoenen. Omdat Majestic gespecialiseerd is in werkhandschoenen zijn zij vandaag de dag marktleider op dit gebied. Bij de ontwikkeling van M-Safe producten ligt de focus voortdurend op het waarborgen van persoonlijke veiligheid en het bevorderen van de arbeidsomstandigheden. M-Safe producten zijn volledig gecertificeerd en voldoen aan alle wettelijke NEN-normen.

NEN-Normen voor M-Safe handschoenen

Veilig werken voor zowel werknemers als privé gebruik is vandaag de dag heel belangrijk. Voor Pluswerkhandschoenen is dit dan ook prioriteit nummer een. Onze werkhandschoenen zijn goedgekeurde handschoenen en voldoen allemaal aan de NEN veiligheidsnormen. NEN is de afkorting van Nederlandse Norm. Dit is een Nederlands instituut die de veiligheid van producten, diensten en processen handhaaft. Kies daarom voor goed passende handschoenen van M-Safe die afgestemd zijn voor het juiste doeleinde.

M-Safe handschoenen kopen?

Heeft u de juiste werkhandschoenen van het merk M-Safe kunnen vinden? Bestel deze dan eenvoudig en snel in onze webshop! Bij Pluswerkhandschoenen profiteert u altijd van de scherpste prijzen. Met onze staffelkorting proifteert u nog eens van extra korting! Plaats uw bestelling vandaag nog, zodat deze direct wordt verwerkt en binnen tot 1 tot 3 werkdagen wordt bezorgd. Bestel snel!