safety jogger handschoenen logo

Safety Jogger handschoenen kopen? Zoek dan niet verder! Bij Pluswerkhandschoenen hebben we het grootste assortiment handschoenen van dit veiligheidsmerk!

Over het merk Safety Jogger

Safety Jogger is een onderdeel van de Cortina Groep en maakt al sinds 2001 werkhandschoenen. Samen met veilige werkschoenen heeft Safety Jogger een van de grootste assortimenten van Europa. Het merk Safety Jogger is uitgegroeid tot een echt internationaal merk. Mede dankzij de jarenlange ervaring die zij hebben. Ook door de productie en ontwikkeling in werkschoenen hebben zij hun hen merk als een veilig werkuitrusting product op de kaart gezet.

Veiligheid voorop met Safety Jogger handschoenen

Uw handen kunnen bij bepaalde materialen of werkzaamheden extra kwetsbaar zijn voor verwondingen. Om deze reden is het belangrijk om goede handbescherming te gebruiken. De werkhandschoenen van SafetyJogger bieden maximale bewegingsvrijheid en vingergevoeligheid. Zelfs de meest precieze en nauwkeurige werkzaamheden kunnen om deze reden met de werkhandschoenen worden uitgevoerd.

Safety Jogger werkhandschoenen gemakkelijk online bestellen

Bij Pluswerkhandschoenen,nl hebben we een ruim aanbod in Safety Jogger werkhandschoenen.Profiteer van onze goedkope prijzen en staffelkorting. De werkhandschoenen zijn gemakkelijk en snel te bestellen. Wanneer uw een aankoop doet van boven de €75,- profiteert u van gratis verzending naar elk adres in Nederland.