Maxx Grip handschoenen hebben wij bij Pluswerkhandschoenen.nl in diverse soorten en maten. Werkhandschoenen zijn bij verschillende soorten werkzaamheden onmisbaar geworden. Het beschermen van de handen en de huid is natuurlijk een belangrijke en verplichte prioriteit. Om u zo goed mogelijk te beschermen bieden wij het merk Maxx Grip aan. De werkhandschoenen van Maxx Grip zijn geschikt voor diverse soorten werkzaamheden als bijvoorbeeld tuinieren.

Maxx Grip handschoenen volgens NEN-normen

Veilig werken is vandaag de dag heel belangrijk. Veiligheid voor medewerkers is voor Pluswerkhandschoenen.nl daarom ook prioriteit nummer één. Onze werkhandschoenen zijn goedgekeurde handschoenen en voldoen allemaal aan de NEN veiligheidsnormen. NEN is de afkorting van Nederlandse Norm. Dit is een Nederlands instituut die de veiligheid van producten, diensten en processen handhaaft. Kies daarom voor goed passende handschoenen die afgestemd zijn voor het juiste doeleinde.

Maxx Grip handschoenen kopen?

Heb je het juiste paar handschoenen kunnen vinden en wil je de Maxx Grip werkhandschoenen kopen? Bestel ze dan nu direct in onze webshop! Na het kiezen van de maat kun je heel eenvoudig de bestelling afronden. Bestel je vóór 15:00? Dan wordt de bestelling vandaag nog verwerkt!