M-Lite werkhandschoenen

Wij van Pluswerkhandschoenen.nl leveren NBR M-Lite Werkhandschoenen. Deze handschoen heeft NBR coating op katoenen drager. Verder heeft de handschoen een uitstekende vingergevoeligheid en antislip. De handschoen is voor verschillende doeleinden te gebruiken.

M-lite werkhandschoenen volgens NEN Normen

Veilig werken is heel belangrijk in het dagelijks leven. Veiligheid voor medewerkers is voor Pluswerkhandschoenen.nl daarom ook prioriteit nummer één. Onze M-lite werkhandschoenen zijn goedgekeurde handschoenen en voldoen allemaal aan de veiligheidsnorm NEN-388. NEN is de afkorting van Nederlandse Norm. Dit is een Nederlands instituut die de veiligheid van producten, diensten en processen handhaaft. Deze norm is van toepassing op alle types van handschoenen die bescherming bieden tegen fysische en mechanische gevaren als gevolg van schuren en snijden. Kies daarom voor handschoenen die goed passen en afgestemd zijn voor het juiste doeleinde.

Werkhandschoenen gemakkelijk online bestellen bij Pluswerkhandschoenen.nl

Bij Pluswerkhandschoenen,nl hebben we een ruim aanbod in M-Lite werkhandschoenen. Haal uw voordeel uit onze goedkope prijzen en staffelkorting. De werkhandschoenen zijn gemakkelijk en snel te bestellen. Wanneer uw een aankoop doet van boven de €75,- profiteert u van gratis verzending naar elk adres in Nederland.